Aleyna Tilki'den 'Instagram' paylaşımı

Düzenleyen:
Aleyna Tilki'den 'Instagram' paylaşımı

MAGAZİN Haberleri

Aleyna Tilki'nin hacker tarafından ele geçirilen ve kapatılan Instagram hesabı geri açıldı. Ancak 1 milyonun üzerindeki takipçi sayısının 722 bine düştüğü görüldü.

Aleyna Tilki'nin hacker tarafından ele geçirilen ve kapatılan Instagram hesabı açıldı. Tilki, Instagram hesabının açıldığını resmi Twitter hesabından attığı tweet'le takipçilerine duyurdu.

TAKİPÇİ SAYISI 722 BİNE DÜŞTÜ

Ancak genç şarkıcıyı Instagram hesabını açtığında kötü bir sürpriz bekliyor. Kapanmadan önce bir milyondan fazla takipçisi olan Aleyna Tilki'nin Instagram hesabında takipçi sayısının 722 bine düştüğü görüldü.

"GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM"

Aleyna Tilki Instagram hesabının açıldığını duyurduğu tweet'in ekran alıntısını Instagram hesabından takipçileriyle "Gerçekten çok mutluyum... Kötü zamanlarımızda yanımızda olacak,gerçekten bizi sevmiş insanlar varmış... Bunu gördüm ben bu sayede! Aranıza tekrar hoş geldimm" notuyla paylaştı.

İşte Aleyna Tilki'nin Instagram paylaşımı:

Aleyna Tilki'den 'Instagram' paylaşımı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...