Ali Sunal'dan duygulandıran Halit Akçatepe paylaşımı

Düzenleyen:
Ali Sunal'dan duygulandıran Halit Akçatepe paylaşımı

MAGAZİN Haberleri

Halit Akçatepe'nin vefat haberinin ardından Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım, Akçatepe'nin arkadaşlarına duygu dolu anlar yaşattı.

Ünlü oyuncu Halit Akçatepe'nin vefat haberinin ardından ünlüler dünyası yasa boğuldu. O isimler arasında Ali Sunal'ın yaptığı yorum, hem babası Kemal Sunal'ın hem de Halit Akçatepe'nin hayranlarına duygu dolu anlar yaşattı.

HAYRANLARI DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Ali Sunal, babası ve Halit Akçatepe'nin birlikte çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımına eklediği notla da Akçatepe ve Sunal'ın hayranlarına, duygu dolu anlar yaşattı.

"SONUNDA KEMAL'İNE KAVUŞTUN"

İşte Ali Sunal'ın Instagram hesabından yaptğı paylaşım:

Diyecek birşey bulamıyorum artık. Hep çok özledi sonunda kavuştu Kemal'ine. İyi ki vardınız iyi ki varsınız hep var olacaksınız yaşattığınız bütün güzellikler yüzümüze kondurduğunuz bütün gülücükler için minnettarız. Teşekkürler Halit Akçatepe mekanın cennet olsun abi...

Ali Sunal'dan duygulandıran Halit Akçatepe paylaşımı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...