Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Seksenler final yapıyor

Düzenleyen:
Seksenler final yapıyor

MAGAZİN Haberleri

Altı sezondur izleyiciyle buluşan 'Seksenler' dizisi final yapıyor. Dizi 27 Mayıs’ta yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda edecek. Yapımcı Birol Güven, açıklamasında en büyük teşekkürü 'Seksenler' seyircisinin hak ettiğini söyleyerek, "Seksenler TRT’ye çok yakıştı. TRT yönetimine çok teşekkür ederiz"dedi.

Altı sezondur devam eden MinT Yapım imzalı 'Seksenler' dizisi, 27 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak 228. bölümü ile ekrana ve seyircisine veda edecek.
"İzleyiciyi hatıralarıyla gülümsetmeye çalıştık ve onlar da bizi altı sezon boyunca yalnız bırakmadı" diyen dizinin yapımcısı Birol Güven, en büyük teşekkürü Seksenler seyircisinin hakkettiğini belirtti. Hürriyet'İn haberine göre; Güven, final ile ilgili olarak "Böyle bir dizi ancak TRT ekranlarında olabilirdi. Seksenler TRT’ye çok yakıştı. TRT yönetimine çok teşekkür ederiz”diye konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...