Hadise kaşına saç ektirdi

Düzenleyen:
Hadise kaşına saç ektirdi

MAGAZİN Haberleri

Pop müziğinin ünlü ismi Hadise, seyrek kaşlarını kalınlaştırmak için saç tellerinden kaş yaptırdı.

Ünlü şarkıcı Hadise, ince ve kavisli olan kaşlarını kalın yapmak için saçlarını kullandı. Sanatçının saç kökleri alınarak kaşına ek yapıldı. 'Şampiyon' adlı çalışmasıyla Hadise, müzik listelerinde ilgi görürken sanatçı yeni imajıyla da dinleyicilerinin dikkatini çekti.

SAÇLARINDAN SONRA KAŞLARINI DA DEĞİŞTİRDİ

Kış ayından başlayarak saçını yavaş yavaş koyulaştıran şarkıcı, yeni albümüyle birlikte sevenlerinin karşısında simsiyah saçlarıyla çıktı. Bu değişikle sınırlı kalmayan Hadise, kaşları için de "yenilik zamanı" dedi ve soluğu bir güzellik merkezinde aldı.
Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde kaşlarını eliyle kapatmaya çalışırken görüntülenmişti

İNCE VE KAVİSLİ KAŞLARINA VEDA ETTİ

Son dönemde kadınların ilgi gösterdiği kalın kaş furyasına katılan güzel şarkıcı, bu isteğini 'FUE' adı verilen bir yöntemle yaptı. Mankenin saçlarının arka kısmından alınan saç kökleri, kaşlarına nakledildi. Böylelikle sanatçı ince ve kavisli olan kaşlarına veda etmiş oldu.
Hadise kaşına saç ektirdi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...