Erdal ve Gürdal Tosunlar'ın anıldığı gecede duygusal anlar

Düzenleyen:
Erdal ve Gürdal Tosunlar'ın anıldığı gecede duygusal anlar

MAGAZİN Haberleri

“İstanbul Komedi Festivali” kapsamında gerçekleşen Tosunlar “Daima” gecesinde komedinin önemli isimleri Erdal-Gürdal Tosun kardeşler anıldı.

Anma gecesinde Yılmaz Erdoğan “Hayatını insanları güldürmek için adamış insanların yalnızca gidişleriyle algılanması çok tuhaf bence. Bunu biraz aşmalı. Çünkü ölümlerinden söz edemediğimiz dostlarımızın yaşamlarından da söz edemez hale geliyoruz. Bundan sonraki anmalarda onların komedyen kişiliklerine yaşama mizahla kafa tutan karakterlerine uygun daha soğukkanlı yapabiliriz diye düşünüyorum.

 Erdal Tosun’un eşi İlknur Tosun, Demet Akbağ, Neslihan Yeldan, Ersin Korkut, Hamdi Kahraman, Onur Rüştü Atilla ve Meltem Yılmazkaya’nın da katıldığı gecede oyuncu arkadaşlarının Erdal ve Gürdal Tosun kardeşler ile ilgili yaşadıkları anektodları ve hislerini anlattıkları video salonda duygusal anlar yaşattı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...