Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Necati Şaşmaz, Erdoğan'ı ön sıradan dinledi

Düzenleyen:
Necati Şaşmaz, Erdoğan'ı ön sıradan dinledi

MAGAZİN Haberleri

FETÖ soruşturmasından aklanan Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde Erdoğan'ı ön sıradan dinledi.

15 Temmuz'dan önce "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için başvuruda bulunduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Necati Şaşmaz, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ön sıradan izleyen isimler arasındaydı.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLMİŞTİ

15 Temmuz darbe girişiminden önce "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için başvuruda bulunan Pana Film ortakları Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat hakkında FETÖ soruşturması başlatılmış ve mahkeme takipsizlik kararı vermişti.

Necati Şaşmaz, Erdoğan'ı ön sıradan dinledi

"TÜRK MİLLETİNİN GERÇEKLERİ GÖRMESİNİ AMAÇLAMIŞTIK"

Bu süreçte zor günler geçiren Şaşmaz, savcıya verdiği ifadede kendini şu şekilde savunmuştu: "Senaryonun ön hikayesi incelendiğinde paralel ve antiparalel yapının tek anlaştığı konu Polat'ın ortadan kaldırılması ve yerine kontrol edebilecekleri birinin geçmesidir. Ana fikri 7 Şubat krizi ve 17-25 Aralık'ı da kapsayacak şekilde FETÖ terör örgütü tarafından yapılmaya çalışılan değişik darbe planlarını işlemekti. Böylelikle yüce Türk milletini aydınlatmak, gerçekleri görmesini amaçlamıştık."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...