Bayülgen 90'larla Twitter'ı salladı

- Güncelleme:
Bayülgen 90'larla Twitter'ı salladı

Magazin Haberleri

Okan Bayülgen'in dün gece Disko Kralı'ndaki 90'lar Gecesi Twitter'da dünya sıralamasına girerken, ekran karşısındakilere de unutulmaz anlar yaşattı.

Programa 90'lı yıllarda hit olan parçalarıyla bir çok ünlüyü konuk eden Okan Bayülgen, Twitter'da dünya'da TT olurken Türkiye gündeminde ise ilk 10'da gece konuşulanlar yer aldı.
Programa, nbsp;Mansur Ark, nbsp;Eda-Metin Özülkü, nbsp;Seyyal Taner, nbsp;Rüya Ersavcı, Gülay, Şahsenem, nbsp;Bora Gencer, nbsp;Tayfun Duygulu, Seçil, Zeynep, Rengin nbsp;Gökhan Kırdar nbsp;ve Kartel katıldı.
Programda, 90'lı yıllara ait bir çok klip yayınlandı. Ayrıca 90'larla ilgili unutulmayanlar hem konuklara hem de seyircilere soruldu. Programda 90'larda popüler olan ve hayatlarını kaybeden Kerim Tekin, Ajlan Büyükburç, Grup Vitamin'den Gökhan Semiz'de unutulmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...