Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aleyna Tilki'nin kahvaltı tabağı mide bulandırdı

Düzenleyen:
Aleyna Tilki'nin kahvaltı tabağı mide bulandırdı

MAGAZİN Haberleri

Geçen günlerde ABD'den Türkiye'ye dönen genç şarkıcı Aleyna Tilki, paylaştığı kahvaltı tabağıyla görenleri şaşkına çevirdi.

'O Sen Olsan Bari' şarkısıyla gönüllerde taht kuran Aleyna Tilki'nin iştahı kabardı. Popçunun kahvaltı tabağındaki suşili, havyar, midye ve karidesi görenler şaştı kaldı.

TÜRKİYE'YE DÖNÜNCE İŞTAHI AÇILDI

Geçtiğimiz günlerde ABD'den Türkiye'ye dönen Aleyna Tilki'nin iştahı açıldı. Önceki gün dostlarıyla İstanbul'daki bir mekanda kahvaltı yapan genç popçu, paylaştığı menüyle ağızları açıkta bıraktı. Açık büfeden kendine karışık bir tabak hazırlayan Aleyna'nın mönüsünde yok yoktu.

TABAKTA HER ŞEY VARDI

Ünlü şarkıcının paylaştığı kahvaltı tabağındaki midye, suŞi, karides, havyar, patlıcanlı ezme, fasulye, lahana salatası, rokfor peyniri, salatalık ve çileği görenler gözlerine inanamadı. Kahvaltı için oldukça ağır lezzetleri midesine afiyetle indiren şarkıcı, ardından da bol kremalı bir tatlı olan 'donut' yedi. Tilki'nin bu ziyafeti ise "Zehirlenmese bari" dedirtti.

Aleyna Tilki'nin kahvaltı tabağı mide bulandırdı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...