Billur Yazgan'dan 'Ercan Yazgan' açıklaması

Düzenleyen:
Billur Yazgan'dan 'Ercan Yazgan' açıklaması

MAGAZİN Haberleri

71 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Ercan Yazgan'ın kızı olduğu iddia edilen Billur Yazgan haberlere açıklık getirdi.

Geçen hafta felç geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Ercan Yazgan, 71 yaşında hayatını kaybetti. "Acemi Cadı" dizisindeki rolüyle tanınan Billur Yazgan'ın ünlü oyuncunun kızı olduğu iddiaları yıllardır gündemde... Billur Yazgan bugün bu haberlere son noktayı koydu.

"HERKES GİBİ BEN DE SEVERDİM"

Billur Yazgan, bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı: "Bugün çok değerli ve hepimizin çok sevdiği bir sanatçı olan Ercan Yazgan'ı kaybettik. Herkes gibi ben de çok severdim ve çok üzüldüm. Hepimizin başı sağolsun! Ama basında benim Ercan Yazgan'ın kızı olduğuma dair hatalı bir bilgi dolaşıyor.

"ERCAN YAZGAN BABAM DEĞİLDİR"

Ama bu durum sadece zamanında verdiğim bir röportajda soyadı benzerliğinden faydalanarak tamamen yalan haber yapan kendini bilmez bir gazeteciden kaynaklanmaktadır. Ercan Yazgan babam değildir. Allah rahmet eylesin, gerçek çocuklarına ,ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin!"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...