Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gülben Ergen'e şok! Seren Serengil ve Yeşim Salkım hakkında karar çıktı

Düzenleyen:
Gülben Ergen'e şok! Seren Serengil ve Yeşim Salkım hakkında karar çıktı

MAGAZİN Haberleri

Gülben Ergen’in avukatı bir programda yaptıkları konuşmada kişilik haklarına saldırıda bulundukları iddiasıyla Yeşim Salkım ve Seren Serengil hakkında savcılığa yaptığı şikayet sonuçlandı.

Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, Mehmet Coşkundeniz ve Yeşim Salkım’ın, Serengil ile Gülben Ergen arasında yaşanan olaylarda yargının verdiği kararları sanki kendisi veriyormuş gibikonuştuklarını iddia etti.

Hakkında karalama kampanyası yürüterek reyting elde etmeyi hedeflediklerini belirten Mimir, 3 yorumcunun da yalan haberlerle kişilik haklarına saldırıda bulunduklarını öne sürerek yargılanmalarını istedi.

TAKİPSİZLİKLE SONUÇLANDI

Savcılık şikâyet edilen yayında hakaret ve tehdit suçlarının yasal unsurlarının oluşmadığını belirterek kovuşturmaya yer yok kararı verdi. Böylece şikâyet, takipsizlikle sonuçlandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...