Vatanım Sensin final yapıyor

Düzenleyen:
Vatanım Sensin final yapıyor

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarının severek izlenen dizisi Vatanım Sensin final iddiaları ile karşı karşıya. Başrollerini Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Miray Daner gibi isimlerin paylaştığı Vatanım Sensin dizisinin yakın zamanda ekrana veda edeceği söyleniyor.

Kanal D dizilerinin bir bir ekrana veda etmesi, yerini sağlamlaştırmış yapımlara da final korkusunu getirdi. Severek izlenen dönem dizisi Vatanım Sensin'in de yakın zamanda veda etmesi bekleniyor. Reytinglerde büyük kayıplar yaşamasa da Vatanım Sensin'in akıbeti de netleşmeye başladı. Vatanım Sensin üzerinden yürütülen final ihtimalleri senaryonun tıkanmasına ve tarihi seyir gereği konuların sona ermesine bağlanıyor. Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Celile Toyon, Fatih Artman, Boran Kuzum, Pınar Deniz , Miray Daner gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin final bölümünün Haziran ayında ekrana gelmesi ve bu sezonda seyirciye veda etmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...