Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tosun Paşa filmi nerede çekildi?

Düzenleyen:
Tosun Paşa filmi nerede çekildi?

MAGAZİN Haberleri

Çekildiği günden bu yana pek çok kez izlenen Tosun Paşa filminin her sahnesi ayrı seviliyor. Defalarca izlediğimiz filmin nerede çekildiği ise herkesin merak ettiği bir soru. İşte tüm detaylarıyla Tosun Paşa...

Kemal Sunal'ın Türk sinemasına hediye ettiği Şaban karakteri ve Türk sinemasının en sevilen oyuncularından oluşan güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Tosun Paşa nerede çekildi, kimler hangi roldeydi, hatırlayalım.

 

TOSUN PAŞA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Tosun Paşa filmi 19. yüzyılın sonlarında meydana gelen kurgusal bir olayı konu alır. Osmanlı döneminin İskenderiyesini resmeden filmde burada yaşayan iki köklü aile Tellioğulları ve Seferoğulları'nın mücadelesi beyazperdeye taşınır. Her iki aile de Yeşil Vadi denen bölgeyi istemektedir. Yeşil Vadi'nin kimin olacağına ise Daver Bey karar verecektir. Daver Bey'in bir de Leyla adında güzeller güzeli bir kızı vardır. Tellioğlulları ve Seferoğlulları Yeşil Vadiye sahip olmak için Leyla'yı bekar oğullarına isterler. Daver Bey seçimi kızı Leyla'ya bırakır.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...