Berkay Hardal'ı şaşırtan evlilik teklifi! Böylesi ilk kez görüldü...

Düzenleyen:
Berkay Hardal'ı şaşırtan evlilik teklifi! Böylesi ilk kez görüldü...

MAGAZİN Haberleri

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve büyük bir hayran kitlesi olan 'Meleklerin Aşkı' dizisinin başrol oyuncusu Berkay Hardal'ı şaşırtan bir olay yaşandı. Yakışıklı oyuncunun hayranı, Karaköy'deki bir binanın dış cephesine evlilik teklif ettiği bir afiş astırdı.

Ekranların son zamanlardaki yükselen yıldızlarından birisi olan yakışlıklı oyuncu Berkay Hardal'ın Ayşe adındaki bir Arap hayranı Karaköy'de bir binanın dış cephesine Berkay Hardal'ın devasa fotoğrafını astırdı. Fotoğrafın üstüne “Berkay sana aşığım, seni çok seviyorum. Beyaz atlı prensim, benimle evlenir misin?" yazdıran hayranın afişini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bu özel sürpriz sonrası hem mutlu olduğunu hem de şaşırdığını belirten Berkay Hardal, "Bu duvardan menajerime gelen e-mail’le haberdar oldum, çok şaşırdım. Hoşuma da gitti tabii ki. Böylesi sevilmek, garip bir his. Çok güzel şeyler bunlar. Teşekkür ediyorum Ayşe’ye" diyerek duygularını dile getirdi. (Habertürk)

Berkay Hardal'ı şaşırtan evlilik teklifi! Böylesi ilk kez görüldü...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...