Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Erkan Petekkaya ile asla evlenmem" diyen İrem Sak, pişman oldu

Düzenleyen: / Kaynak: haberler.com
"Erkan Petekkaya ile asla evlenmem" diyen İrem Sak, pişman oldu

MAGAZİN Haberleri  / haberler.com

Oyuncu Erkan Petekkaya için "Onunla asla evlenmem" diyen İrem Sak, yanlış anlaşılmasının üzerine "Hep komediden oluyor şakalaşıyorduk, tanışmıyoruz bile" dedi.

Güzel oyuncu İrem Sak, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. 'Güldür Güldür Show'dan ayrılan oyuncu, yakında bir diziyle ekrana geleceğini söyledi. Katıldığı bir programda "Erkan Petekkaya'yla evlenmem" şeklindeki sözleri hatırlatılan Sak, "Bunlar hep komediden oluyor, tanışmıyoruz bile" dedi.

"KOMEDİDEN OLUYOR, ŞAKALAŞIYORDUK"

Makyaj videoları milyonlar kez izlenen fenomen Youtuber Danla Bilic'in YouTube kanalına konuk olan İrem, Danla Bilic'in "Evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek ile mi evlenirsin Erkan Petekkaya ile mi evlenirsin?" sorusuna, "Erkan Petekkaya asla, asla asla, onun karşısında kim olursa ona tamam" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerinin ardından sosyal medyada çok konuşulan oyuncu, "Hep komediden oluyor bunlar, şakalaşıyorduk, onu düşünmedim. Tanışmıyoruz bile" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: haberler.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...