Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zara: Bu hayat bana ikinci kez hediye oldu

Düzenleyen:
Zara: Bu hayat bana ikinci kez hediye oldu

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Zara, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında sahne aldı. Eski ve yeni şarkılarının yanı sıra unutulmayan türkülere de yer verdiği geniş repertuarıyla sevenlerine tam bir müzik ziyafeti yaşatan sanatçının, 4 gün önce Osmangazi Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazasında ölümden döndüğü ortaya çıktı.

Zara'ya Harbiye Açıkhava konserinde sürpriz isimler de eşlik etti. Şarkıcı, Özlem Özdil'le beraber 'Seher Yeli' şarkısını seslendirirken, maNga grubunun solisti Ferman Akgül'le de Aşık Veysel’in unutulmaz eseri 'Kara Toprak'ı seslendirdi.

Konserin bir diğer sürprizi ise ünlü YouTuber grubu ‘Kafalar ve Türk Müziği’nin efsanevi ismi Cahit Berkay oldu. Kafalar Grubu danslarıyla sanatçıya eşlik ederken, Cahit Berkay da ‘Selvi Boylum' ve 'Dostum Dostum’ şarkısına düet yaptı.

Konser öncesi basın mensuplarını karşısına geçen Zara, her yıl Harbiye'de konser verdiğini ancak bu yılın çok farklı olduğunu dile getirdi. Ünlü şarkıcı,  "Aslında 20'li yaşlarda metal ve rock dinlerdim. Halk müziğini sonradan keşfetmiştim. Bu gece halk müziği yanı sıra gençliğime de gitmek istiyorum. Türkiye'nin en önemli saz üstadlarıyla çalışıyorum ve hepsi burada" dedi.

ZARA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ

Geçtiğimiz günlerde Osmangazi Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazası hakkındaki sorulara şarkıcı, "Maalesef arabamız perte çıkacak kadar büyük bir kazaydı. Kaza, sabaha karşı 4 sularında Osmangazi Köprüsü’nde oldu. Bir an köprüden uçuyoruz zannettim. Çok şükür ki inanılmaz bir şekilde ufak tefek morluk ve sıyrıklarla atlattık. Çok üzüldük. Annemin duymasını istememiştim ama her şey çok çabuk oldu. Bu hayatın Allah tarafından bana ikinci kez hediye olduğuna inanıyorum, alacak nefesimiz varmış demek ki" cevabını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...