Sezen sokakta

Sezen sokakta

MAGAZİN Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 55. Uluslararası Antalya Film Festivali önceki gece çok özel bir belgesel ve konsere ev sahipliği yaptı.

Mahmut Özay ANTALYA

Fizy sponsorluğunda çekilen, yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı, senaryosunu Erkan Güleryüz’ün yazdığı ‘Sezen Sokakta’ belgeseli, Cam Piramit’i dolduran yaklaşık 2 bin kişiye unutulmaz saatler yaşattı. Belgesel, festival kapsamında en geniş seyirci katılımıyla gerçekleştirilen gösterim olarak rekor kırdı. Türkiye’nin farklı bölgelerinde çekilen belgeselde halen sokakta sanatını icra eden müzisyenler, kariyerinin bir kısmında yolu sokaktan geçen müzisyenler ve profesyoneller yer aldı. Belgeselde Aksu’ya ait 10 şarkı seslendirildi. Gecenin sonunda belgeselde yer alan müzisyenler ve Erkan Güleryüz unutulmaz bir konser verdi. Hazırlıklarına yaklaşık 1,5 yıl önce başlanan belgeselin son çekimleri Sezen Aksu’nun evinin de bulunduğu Kanlıca’da gerçekleştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...