Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vildan Atasever'in lahmacun isyanı

Düzenleyen:
Vildan Atasever'in lahmacun isyanı

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Vildan Atasever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda elinde bağlama tutarken görülen bir karesini yükledi.

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren oyuncu Vildan Atasever sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine ulaşıyor. Meslektaşlarının aksine çok fazla sosyal medya kullanmayan Atasever yaptığı son paylaşımla bağlamaya olan ilgisini göstermek istedi. Elinde bağlama tutarken görüldüğü bir kareyi tüm samimiyetiyle takipçilerine ulaştıran Vildan Atasever, fotoğraftaki bir detayı atlayınca olan oldu.

Vildan Atasever'in lahmacun isyanı

Bir ev ortamında çekildiği belli olan görüntüde bulunan lahmacun, Atasever’in takipçileri tarafından çok sayıda yorum aldı. Durum böyle olunca da güzel oyuncu aynı karenin üzerine şu satırları yazdı: “Gözünü sevdiğim, burada bağlama çalıyorum siz hep lahmacuna yorum yaptınız. Aşk olsun size kimse sanatımı görmedi”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...