Kanal D bombayı patlatıyor! Sen Anlat Karadeniz'den sonra...

Düzenleyen:
Kanal D bombayı patlatıyor! Sen Anlat Karadeniz'den sonra...

MAGAZİN Haberleri

Ünlü yönetmen ve senarist Osman Sınav, yeni projesi ile ilgili konuştu. Sınav, yaklaşık dört ay önce 'Gel Dese Aşk' isimli projesi için Kanal D ile anlaştığını açıkladı. Ünlü ismin yapımcılığını üstlendiği 'Sen Anlat Karadeniz' şu sıralar ATV ekranlarında izlenme rekorları kırıyor.

Türk televizyonlarına damga vuran birçok projeye imza atan ünlü senarist ve yönetmen Osman Sınav, yeni bir diziyi izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor! Süper baba, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat gibi bir çok önemli projede imzası olan Osman Sınav, Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'na açıklamalarda bulundu. Sınav, yedi yıl üzerinde çalıştığı bir dizi projesinin bulunduğunu, bu proje için dört ay önce Kanal D ile anlaştığını ifade etti.

YENİ DİZİNİN İSMİ 'GEL DESE AŞK'

Sınav, 40 yaşın üzerinde, evli, çocuk sahibi, oldukça zengin iş insanının, gönlünü genç bir kıza kaptırmasından sonra içine düştüğü ikilemi anlatacak olan ‘Gel Dese Aşk’ın çekimlerine ne zaman başlayacağı ve dizinin kadrosunda kimlerin olacağı konusunda ise şunları söyledi;

“Hâlâ ince ince çalışıyorum. Bitince, yapıp yapmayacağıma bile karar vermedim daha... Önce buna karar vermem lazım. Oyuncu kadrosunun oluşturulması en son mesele... 1-2 günlük bir iş o...Yeter ki, dört dörtlük içime sinsin proje.”

ATV'de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz'in yapımcılığını da üstlenen Osman Sınav, sevilen diziye ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sınav dizinin reyting başarısının altında yatan sırrı şöyle özetledi:

“Kanal, üçüncü bölümün senaryosunu onayladığı gün arkadaşları aradım. Ne zaman müsaitseniz buluşalım, senaryonun üzerinden geçelim dedim... Randevulaştığımız gün, saat 11.00’de senaryonun birinci sayfasından itibaren soru sormaya başladım. Çalışmamız bittiğinde saat sabah 05.00’ti. 18 saat koltuktan kalkmadan, senaryoyu oya gibi ilmek ilmek işlemişiz.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...