'O Ses'le adını duyurmuştu! Nazar Nur Kaya'nın son sözleri

Düzenleyen:
'O Ses'le adını duyurmuştu! Nazar Nur Kaya'nın son sözleri

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı'nın 'O Ses Çocuklar' yarışması ile tanınan Nazar Nur Kaya, dün hayatını kaybetti. Nazar Nur'un ablası Hatice Kaya, telefonla bağlandığı Kanal D'deki '2. Sayfa' programında, kardeşinin son sözlerinin "Beni buradan alamayacaksınız, bırakmayacaklar" olduğunu söyledi.

2014 yılında 'O Ses Çocuklar' yarışmasına katılan Nazar Nur Kaya, hayatını kaybetti. 15 yaşındaki kardeşinin cenazesini almaya giderken Kanal D ekranındaki '2. Sayfa' canlı yayınına bağlanan abla Hatice Kaya, "Acımız çok büyük. mide bulantısı ve kusmayla hastaneye gittik, önce teşhis koyamadılar. Tedavi sürecinde ne oldu anlamadık" ifadelerini kullandı.

"ALAMAYACAKSINIZ, BENİ BIRAKMAYACAKLAR"

Hatice Kaya'nın açıklamaları şöyle:
"Yoğun bakımda boyunda bir kateter takıldı ve uyanmamasına sebep oldu. Nazar'ın son kelimesi 'Alamayacaksınız, beni bırakmayacaklar' oldu. İlk gittiğimiz tahlillerinde de belli, bütün organları tertemizdi. Nasıl oldu 6 günden bütün organları mahvoldu anlamadık. Bu tedavinin bir açıklaması olmalı. Ben kardeşimi sadece böbrek rahatsızlığıyla hastaneye götürdüm.

"HER ŞEYİ GÖZLERİMLE GÖRDÜM, ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Nazar hastaneye yürüyerek geldi, kameralarda bu kayıtlar var. Hastane istediği kadar kendini savunsun. Ben her şeyi biliyorum, gözlerimle gördüm. Onlara 'katil' demek istemiyorum, Allah'a havale ediyorum. Kardeşimin sadece midesi bulanıyordu, iddia edildiği gibi şuuru kapalı falan değildi.

"KARDEŞİMİN HAYALLERİYLE BİZ DE YOK OLDUK"

Nazar şarkı yazıyordu. Büyüyünce çok ünlü bir şarkıcı olacaktı konservatuara hazırlanıyordu. Kardeşimin hayalleriyle biz de yok olduk. Olay hakkında dava açacağız, peşinde olacağız."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...