Osman Gazi geliyor

Osman Gazi geliyor

MAGAZİN Haberleri

Uzun bir bekleyişin ardından hasret son buluyor. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş “Ertuğrul” için sayılı günler kaldı. Dizinin yeni bölümü 7 Kasım Çarşamba akşamı 20.00’den itibaren başlıyor.

Ümit Tanrıseven İSTANBUL

Yayınlandığı ilk günden bu yana bütün bölümleri merak uyandıran Diriliş “Ertuğrul” yeni sezonuyla da büyük sürprizlere gebe. 85 ülkede yayınlanan dizi bu yıl da bütün herkesi ekranlara bağlayacak. Yepyeni mekânlar, birbirinden çarpıcı karakterler ve heyecanlı savaş-aksiyon sahneleriyle seyirciyle buluşacak olan dizinin oyuncu kadrosuna da yeni isimler katıldı. Dizide Yunan komutan rolünü İlker Aksum, “Evdokya” karakterini Kimya Gökçe Aytaç, “Umut Bey”i Ünal Silver, Halime’nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan
“Zeydan”ı Hande Soral canlandıracak. Ayrıca Eser Karabil ve Enis Yıldız da yeni sezonda dizide olacak. Bunların yanı sıra yapımcı Mehmet Bozdağ, önümüzdeki sezon diziye Osman Gazi’nin hayatıyla devam edileceğini ve dizinin adının Diriliş “Osman” olacağını açıkladı. Bozdağ, Osman Gazi’yi ünlü oyuncu Burak Özçivit’in canlandıracağını söyledi. Özçivit’in 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edilirken alacağı ücrete ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...