Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya milyonluk hediye

Düzenleyen:
Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya milyonluk hediye

MAGAZİN Haberleri

Şükran Ovalı'ya hamilelik hediyesi olarak 1 milyon 750 bin liralık cip alan Caner Erkin, bu sefer de doğumdan sonra 300 bin liralık araba aldı.

Şükran Ovalı'ya hamilelik hediyesi 1 milyon 750 bin liralık cip alan Caner Erkin, bonkör çıktı. Erkin, eşine doğumdan sonra 300 bin liralık bir jest daha yaptı.

ŞÜKRAN'A 300 BİN TL'LİK BEBEK HEDİYESİ

Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin, kızları Mihran Ela'yı ağustosdünyaya getiren eşi Şükran Ovalı'ya doğum hediyesi için kesenin ağzını açtı. Erkin, üzerine titrediği eşine 300 bin liralık Mini Cooper marka araç hediye etti.

KIZI VE EŞİNE ÖZEL PLAKA YAPTIRDI

İkili, önceki gün 300 bin liralık yeni araçlarıyla bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Lüks aracın plakasındaki 'Şükran' ve 'Mihran' isimlerinin son üç harfinin olması da gözden kaçmadı.

NEŞELİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Minik kızları için alışveriş yapan ünlü çiftin neşeli halleri dikkat çekti. Objektifleri gülümseyerek selamlayan Şükran Ovalı ile Caner Erkin, yeni araçlarına atlayıp evlerinin yolunu tuttu.

1 MİLYON 750 BİN TL'YE JİP ALMIŞTI

Erkin, doğum öncesinde de eşine 1 milyon 750 bin lira değerinde ve yine 'RAN' plakalı Escalade marka bir cip alarak da bonkörlüğünü konuşturmuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...