Ahmet Kural'dan ilk açıklama geldi | Sıla Ahmet Kural olayında son dakika gelişmesi

Düzenleyen:
Ahmet Kural'dan ilk açıklama geldi | Sıla Ahmet Kural olayında son dakika gelişmesi

MAGAZİN Haberleri

Sevilen şarkıcı Sıla'nın, bir süre önce barıştığı sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğüne dair iddialarda bulunması gündemde bomba etkisine neden oldu. Sıla'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaların ardından Ahmet Kural sessizliğini bozdu. Ahmet Kural, yaptığı açıklamada iddiaları kabul etmediğini, Sıla'ya herhangi bir darp veya şiddet uygulamadığını ifade etti.

Magazin gündeminin en çok konuşulan çiftlerinden olan Sıla Gençoğlu - Ahmet Kural ikilisi, bugün 'darp' iddialarıyla tekrar gündeme geldi. Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia ederek mahkemeye başvurdu ve 3 ay uzaklaştırma kararı aldı. Sosyal medya hesbından da kısa bir açıklama yayınlayan Sıla, ‘Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek’ ifadelerini kullanmıştı. Bu olayların ardından Ahmet Kural sessizliğini bozdu. Oyuncu Ahmet Kural, bu iddiaları kabul etmediğini ve hukuki yollara başvuracağını ifade etti.

'ÇOK ÜZGÜNÜM, ÇOK'

Oyuncu Ahmet Kurali yaptığı açıklamada aralarında sadece itişme olduğunu ve bu esnada Sıla'nın kolunu tuttuğunu belirterek şiddet iddialarını reddetti. İşte Buket Aydın'la Kanal D Ana Haber'e konuşan Ahmet Kural'ın açıklaması:

"Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum.28 Ekim günü Sıla ve ailem yemek yedik. Güle oynaya evimize geldik. Ayrıntıları savcıya vereceğim ifadede öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tutum. Onun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok!"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...