Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Begüm Öner: Ağlamama engel olamıyorum

Düzenleyen:
Begüm Öner: Ağlamama engel olamıyorum

MAGAZİN Haberleri

​Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu “Hadi Be”ye, ünlü oyuncu Begüm Öner konuk oldu. Öner, yeni tiyatro oyunu 'Suit' başta olmak üzere, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu...

Seksenler dizisinden sonra neler yaptığını anlatan oyuncu, "Görüştüğümüz yerler var. Seksenler biteli bir sene oldu. Bu diziden sonra televizyon filmi, sinema filmi filan oldu ama dizi daha hiç olmadı. Bu bir sene kendime birazcık vakit ayırdım. Çok fazla spor yaptım. Şan dersi aldık, baya bir kilo verdik filan gerçekten kendime vakit ayırdım. Bana detoks oldu" dedi. Tiyatronun çok kıymetli olduğunu dile getiren Öner, "Sahnedeyken ya da seyirci koltuğunda iken inanılmaz keyif alıyorum. Ben ‘Her Aşk Biraz Komiktir’de bir sezonu, her oyun bitiminde ağlayarak bitirdim. Ve engel olaramıyorum. O seyirci kalkıp alkışlıyor ya engel olamıyorum, o an işte. Bugün ağlamıyacağım diyorum ama yine salya sümük ağlıyorum" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...