Merve Özbey: Sadece havalimanında dinleniyorum

Düzenleyen:
Merve Özbey: Sadece havalimanında dinleniyorum

MAGAZİN Haberleri

Ünlü pop müzik sanatçısı Merve Özbey önceki gece Vadistanbul Jolly Joker'de sevenleriyle buluştu. Sanatçı, yeni albümüyle ilgili tüyolar verdi.

Yeni yılın hemen ardından çıkarmayı planladığı albümü için fazla şarkı seçtiklerini bu yüzden albümünü ikiye böldüklerini dile getiren Özbey, ''Sevenlerim merak etmesin, bu sefer arayı fazla açmayacağız. Peş peşe iki albüm çıkaracağız'' diyerek hayranlarına müjdeli haberi verdi. Özbey, yoğun konser programı dolayısıyla sadece havalimanlarında dinlenebildiğini ifade ederek, ''Sizin aracılığınızla yetkililere sesleniyorum. Havaalanlarında yatacak bir yer olmasını rica ediyoruz'' şeklinde özel bir istekte de bulundu. Sahnelerden emekli olduğunda gastronomiyle ilgilenmek istediğini dile getiren Özbey, ''Evde güzel yemek yaptığımı söylerler. Bütün yemeklerde iddialıyım. Emekliliğimde küçük bir sahil kasabasında 15-20 masalık butik bir yer açma gibi hayallerim var. Nasip olur mu bilemem elbette'' dedi. Şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen ve bir dönem vokalistliğini yaptığı Ferman Toprak'ı da sahnesine davet etti. "Ben yıllarca ona vokal yaptım, şimdi abimi kendi sahneme davet edince utandım biraz. Ama bu tür şarkıların üstadıdır o" diyerek sahneyi Toprak'a emanet etti. Sahneye çıkan Ferman Toprak, bir süre sonra müzikseverlerle buluşturacağı yeni şarkısını ilk defa seslendirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...