MasterChef Türkiye'de büyük şok! Murat Özdemir diskalifiye oldu

Düzenleyen:
MasterChef Türkiye'de büyük şok! Murat Özdemir diskalifiye oldu

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye'nin fenomen yarışmacısı Murat Özdemir, dün akşam yayınlanan bölümde diskalifiye oldu. Daha önce de TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programına katılan Özdemir, o programda da final bölümünde sunucu Onur Büyüktopçu tarafından kovulmuştu. Son bölümlerde garip davranışlarıyla hem yarışmacıları, hem jüri üyelerini hem de izleyiciyi çileden çıkaran Murat Özdemir, jüri üyelerinin kararıyla diskalifiye edildi.

TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışması MasterChef Türkiye, 22. bölümünde büyük heyecana sahne oldu. Haftanın ilk eleme adayı olan Meltem'in yanına iki eleme adayı daha seçilecek ve yarışmanın jüri üyeleri seçilen üç isim arasından birisini eleyerek o yarışmacının MasterChef olma hayallerini sona erdirecekti. Seçilen iki isim Uğur ve Kerem oldu. Böylece eleme adayları Meltem, Uğur ve Kerem oldu ancak büyük bir sürpriz yaşandı! MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Murat Özdemir oldu.

MURAT HERKESİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

MasterChef Türkiye'nin Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı vardı. Eleme potasının finalinde Uğur, Kerem ve Melten en iyi lazanyayı yapmak için mücadele etti. Ancak MasterChef Türkiye'de Murat, yarışmacı arkadaşlarını ve şefleri çileden çıkarttı.

Stüdyonun üst kısmından sürekli bağıran ve garip hareketler yapan Murat herkesi sinirlendirdi. Murat Öztürk yaptığı hareketlerin ardından Somer şef tarafından stüdyodan kovuldu. 

NEDEN DİSKALİFİYE OLDU? İŞTE JÜRİNİN AÇIKLAMASI

MasterChef Türkiye'nin jürisi profesyonel şefler Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu, aralarında toplanarak Murat Öztürk'ü diskalifiye etme kararı aldı. Eleme için toplanan jüri, Murat'ın diskalifiye olduğunu açıkladı. Jüri üyeleri Murat kararıyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, "Bugün üzücü olaylar yaşadık. Aslında bunun geçmişi de var. Biz buraya tanıdığımız, bildiğimiz şefleri çağırdık. Ancak bugün yaşadıklarımız bizleri çileden çıkartacak noktaya getirdi. Konuklarımıza karşı tutumundan, dışarda yemek yaparken misafirlerimize karşı olan tutumundan dolayı bu kararı aldık. Oy birliğiyle bu kararı aldık. Murat'ın yaptıkları MasterChef Türkiye'yle bağdaşan hareketler değil. Bir süre buna sabrettik ve düzeleceğini düşündük. Ama olmadı" şeklinde konuştular.

MASTERCHEF MURAT ÖZDEMİR KİMDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...