Gökhan Tepe sözünü tuttu

Düzenleyen:
Gökhan Tepe sözünü tuttu

MAGAZİN Haberleri

Gökhan Tepe, geçtiğimiz günlerde "SensinO" projesi kapsamında internet sitesi ve aplikasyon üzerinden başlattığı açık artırmanın kazananını belirledi.

Türkiye'de ilk defa gerçekleşen sosyal sorumluluk projesinin kazananı Züheyla Tunç, geçtiğimiz gün Gökhan Tepe ile birlikte aynı stüdyoya girme fırsatını yakalayarak sanatçı ile ''Veda Makamı'' şarkısında düet yaptı. Gökhan Tepe'nin başlattığı açık artırmada yüzlerce kişi arasından en yüksek bağışı yapan hayranı düet yapma şansının yanı sıra o düetin imzalı kaydına da sahip olarak arşivine bir değer daha ekledi ve Tepe ile birlikte özel bir gün geçirdi. Gökhan Tepe gerçekleşen düet sonrasında; ''Ülkemizde böyle projelerin daha da artmasını sağlamak istiyoruz ve 'SensinO' ekibine de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz'' dedi. Projeden sağlanan kazanç ''Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı''na bağışlanacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...