Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye’de bir ilk! Vizyondan önce 3 bin 500 kişilik gösterim

Düzenleyen:
Türkiye’de bir ilk! Vizyondan önce 3 bin 500 kişilik gösterim

MAGAZİN Haberleri

Efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği jokeyi Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki aşkın gerçek hikayesini beyaz perdeye taşıyan “Şampiyon” filmi bir ilke imza atıyor.

Ay Yapım ve Med Yapım imzalı merakla beklenen yılın filmi “Şampiyon”’a vizyondan bir hafta önce 3 bin 500 kişilik ön gösterim yapılıyor. Türkiye’de ilk defa bu kadar büyük çapta gerçekleştirilen ön gösterime “Şampiyon” filminin ekibi ve oyuncuları da katılıyor. Vizyondan önce filmi oyuncularla birlikte izleme fırsatı sunan ön gösterimin biletleri Biletix’te satışa çıktı. 30 Kasım’da Maslak TİM Show Center’da gerçekleşecek ön gösterimler, 17.00 ve 21.00’de iki ayrı seansta gerçekleştirilecek. Başrollerini Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın paylaştığı “Şampiyon”un yönetmen koltuğunda, senaryosuna da Serkan Yörük ile birlikte imza atan Ahmet Katıksız oturuyor. Filme, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü de destek verdi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...