Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahadır Tatlıöz'ün 'Kendine İyi Bak' klibinde arkadaşı Sema Öztürk oynadı

Düzenleyen:
Bahadır Tatlıöz'ün 'Kendine İyi Bak' klibinde arkadaşı Sema Öztürk oynadı

MAGAZİN Haberleri

Ahmet Kaya'nın 1990 yılında çıkarmış olduğu albümünün efsaneleşen şarkılarından ''Kendine İyi Bak'', Bahadır Tatlıöz' ün yorumuyla yeniden hayat buldu.

Cover bir şarkı ile hayranlarının karşısına çıkarak sürpriz yapan sanatçı, döneminin en melankolik ve duygu yüklü şarkısını sevenleriyle paylaşmanın ve aldığı güzel yorumların heyecanını yaşıyor.
 
SEMA ÖZTÜRK KLİP İÇİN BEŞ KİLO ALDI!  
 
Klipte anne rolünde olan güzel oyuncu Sema Öztürk klip çekimi öncesinde uzun süre çalışarak klip çekimlerine yoğun bir tempoyla hazırlandı. Sunucu, sinema ve dizi oyuncusu Sema Öztürk, klipte hamile rolündeydi.Hamile rolüne hazırlanma sürecinde Sema Öztürk, normalde hiç tüketmediği karbonhidrat oranı yüksek gıdaları tüketerek rolünün hakkını verdi ve klip için beş kilo aldı.Şarkının klip çekimi için kamera karşısına geçen Bahadır Tatlıöz, eşi rolündeki Sema Öztürk ve kızları rolündeki Merve Balcan ile geçirdikleri trafik kazası ve sonrasında yaşadıklarını izleyicisine öyle yoğun ve güçlü bir duyguyla geçirdi ki sahip olduklarımızın ve var olanların değerini kalbimizde bir kez daha hissettirdi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...