Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kelime Oyunu’ndan bir 'Yıldız' geçti!

Düzenleyen:
Kelime Oyunu’ndan bir 'Yıldız' geçti!

MAGAZİN Haberleri

teve2’nin fenomen yarışma programı hafta içi her akşam yeni bölümüyle, cumartesi akşamları ise hafta finaliyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Ali İhsan Varol’un başarılı sunumuyla ekrana gelen Kelime Oyunu’nda, her bölüm yeni yarışmacılar bilmeceli soruları cevaplayarak kazanan olmak için mücadele ediyor. Geçtiğimiz akşam 400. bölümü yayınlanan Kelime Oyunu’nun yarışmacıları arasında Türkiye’nin en sevilen seslerinden Yıldız Tilbe de vardı. Başarılı performansıyla izleyicileri kendine hayran bırakan Tilbe, aldığı 9400 puanla yarışmayı gün birincisi olarak bitirdi. Ali İsmail Varol’un isteğini kıramayan Tilbe, programda “Çabuk Olalım Aşkım” şarkısını da söyledi. Tilbe’nin “Seksüel şevk” sorusuna verdiği “Şevket” yanıtı tüm stüdyoyu kahkahaya boğdu. Ancak Tilbe, süresi bitmeden doğru yanıt olan “Behlül” cevabını verdi. Yıldız Tilbe’nin katılımıyla daha da keyifli bir Kelime Oyunu ekrana geldi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...