Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İrem Derici bir deri bir kemik kaldığı günleri unutamıyor

Düzenleyen:
İrem Derici bir deri bir kemik  kaldığı günleri unutamıyor

MAGAZİN Haberleri

Bursa Uludağ'da konser veren ünlü sanatçı İrem Derici, sahnede kendisini dinleyen hayranlarıyla zaman zaman sohbet etti.

Derici, yaklaşık 2 yıl önce geçirdiği anoreksiya rahatsızlığının ardından yaşamanın ne olduğu yeniden öğrendiğini ifade etti. Ünlü şarkıcı, "2 yıl önce hatırlarsınız bir deri bir kemik kalmıştım. Şu anoreksiya denen illet hastalık var ya beni az daha yok ediyordu. O dönem yaşadıklarımı size anlatamam. 41-42 derece ateşle yaşamaya, hayatta kalmaya çalışıyordum. Her an yüksek ateşten dolayı halüsinasyonlar görüyordum. Belki inanmazsınız ama oradan bile bir şey aldım. Ateşli haldeyken bir gece bir halüsinasyon gördüm ve kafamda rengarenk peruklarla dolaşıyordum. O an gördüğüm halüsinasyonu bir klibimde kullandım. Onun için artık hayatın tadını çıkartıyorum" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...