Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor 2019'un ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor 2019'un ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu

MAGAZİN Haberleri

Seda Ocak kimdir? Survivor 2019'un yarışmacıları bir bir açıklanıyor. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden yarışmacıları takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Survivor 2019'un Türkiye-Yunanistan rekabeti halinde geçeceği daha önce açıklanmıştı. İlk yarışmacısı ise Hakan Kanık olmuştu. Ilıcalı, yaptığı paylaşımla ikinci yarışmacının Seda Ocak olduğunu açıkladı.

"Seda Ocak kimdir? Survivor Seda Ocak kimdir, kaç yaşında?" gibi konular sıkça araştırılıyor. Survivor 2019'un yarışmacılarını Acun Ilıcalı açıklamaya devam ediyor. Ilıcalı, 30 yarışmacı adayını daha önce açıklamış ve yapılacak oylama ile Survivor 2019 yarışmacılarının belirleneceğini ifade etmişti. İkinci yarışmacı belli oldu. Eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak'ın Survivor'a katılacağını ifade etti.

SEDA OCAK KİMDİR?

Seda Ocak 1985 senesinde Bursa‘da dünyaya geldi. Ocak, eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir'in aynı zamanda ikiz kardeşi. Seda Ocak da Sema Aydemir gibi atletizme gönül vermiş bir eski atlet. Atletizm sonrasında atletizm antrenörü olarak sporun içinde kalmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor 2019'un ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2019'un yapımcı ve sunucusu Ilıcalı Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'ın yayın tarihini açıkladı. 

Ilıcalı, Survivor 2019'un 2 Şubat'ta başlayacağını duyurdu. Ilıcalı, Survivor 2019 yarışmacı adaylarının belli olduğunu ve seyirci oylamasıyla hangi yarışmacıların Survivor 2019'a katılacağının belli olacağını açıkladı.

SURVİVOR 2019 YARIŞMACI ADAYLARINI TAM LİSTE ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...