Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oyuncu Recep Aktuğ evden çıkamaz durumda

Düzenleyen:
Oyuncu Recep Aktuğ evden çıkamaz durumda

MAGAZİN Haberleri

Sanat camiasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle ‘Felaket Tellalı’ olarak anılan Onur Akay, ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde hayat verdiği ‘Hilmi’ karakteri ile adından sıkça söz ettiren Recep Aktuğ’un (64), evden çıkamaz durumda olduğunu duyurdu.

Ses sanatçısı Onur Akay, daha önce hastaneye kaldırıldığını duyurduğu 64 yaşındaki oyuncu Recep Aktuğ hakkında üzücü bir haber daha verdi.

OMURU ÇİMENTO İLE TUTTURULDU

Onur Akay, “Omurunda kırık tespit edilen ve omuru çimentoyla tutturulan değerli sanatçımız Recep Aktuğ, şu anda evden çıkamaz durumda ve yer alacağı projelere maalesef katılamıyor. Selçuk Ural ve Faruk Tınaz başta olmak üzere, sanatçı dostları Recep Aktuğ’a saygı gecesi düzenledi. Çok sayıda sanatçının katılacağı gece, 22 Ocak 2019 Salı bugün yapılacak. Aktuğ, doktorları izin vermediğinden geceye katılamayacak ama canlı olarak internet üzerinden bağlanacak" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...