Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor 2019 ödül oyununu kim kazandı? Survivor Türkiye - Yunanistan ilk ödül oyununu hangi takım kazandı?

Düzenleyen:
Survivor 2019 ödül oyununu kim kazandı? Survivor Türkiye - Yunanistan ilk ödül oyununu hangi takım kazandı?

MAGAZİN Haberleri

Merakla beklenen Survivor 2019 bugün başlıyor. Survivor'da Türkiye- Yunanistan'a karşı yarışacak. Acun Ilıcalı ilk ödül oyunun startını verdi. Survivor'da ödül oyunlarının yeri çok önemli. Survivor'da hayatta kalabilmek. Hem bedensel hem ruhsal açıdan iyi hissedebilmek için ödül oyunlarını kazanmak şart. Survivor yayınlandığı her sene reyting rekorları kırdı. Bu yıl bambaşka Survivor sevmenin dışında Türkiye'yi temsil eden Türk yarışmacıları kazanması için milli duygularla tüm destekler onlarla olacak.Peki Survivor 2019 ödül oyununu kim kazandı? Survivor Türkiye - Yunanistan ilk ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2 şubat ödül oyununu kazanan kim? tüm sorularınızın cevabı haberimizde.

Survivor 2019 için nefesler tutulmuştu. Başlaması iple çekiliyordu. Büyük özlem bugün son buldu. Survivor 2019'da Türkiye- Yunanistan'a karşı mücadele edecek. Acun Ilıcalı ilk ödül oyununu düdüğünü çaldı. Survivor'da hayatta kalabilmek için ödül oyunları büyük önem arz ediyor. Kazanan takım bir hafta boyunca rahat bir nefes alıyor. Hem psikolojik hem de bedensel olarak yeni oyunlara kendilerini hazır hissediyor. Peki Peki Survivor 2019 ödül oyununu kim kazandı? Survivor Türkiye - Yunanistan ilk ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2 şubat ödül oyununu kazanan kim? Survivor ödül oyununu Türkiye mi kazandı? Survivor ödül oyununu Yunanistan mı? kazandı. Tüm merak ettikleriniz burada. 

SURVİVOR TÜRKİYE- YUNANİSTAN ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında ödül oyununda her iki takım denizde bulunan sala koştu. Her iki takım tamamen sala ulaşmaya çalıştı. Daha sonra denizde bulunan salı karaya çekmek için mücadele ettiler. Salı karaya ilk getiren takım Türkiye oldu.

Daha sonra sepete top atma oyunu oynandı. Türkiye 12, Yunanistan 9 topu sepete attı.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor Türkiye-Yunanistan'da ilk oyun büyük heyecana sahne oldu. Yarışmacılar baraka ve erzak için kıyasıya mücadele ettiler.

Kazanan takım Türkiye oldu. Türk takımı barakasına ve erzaklarına kavuştu.

SURVİVOR 2019 TÜRK TAKIMI YARIŞMACILARI KİMLER?

Hakan Kanık
Sude Burcu
Yusuf Karakaya
Seda Ocak
Bora Edin
Ecem Onaran
Hikmet Tuğsuz
Kader Karakaya
Atakan Işıktutan
Melisa Emirbayer
Büşra Yalçın
Okay Köksal

SURVİVOR 2019 YUNAN TAKIMI YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor Türkiye-Yunanistan'da mücadele edecek Yunan yarışmacılar da en az Türk takımında yer alan isimler kadar iddialı. Survivor Türkiye - Yunanistan'ın, Yunan kadrosundaki isimler şunlar;

Afroditi Skafida
Demi Tsaganou
Dimitra Vamvakousi
Dimitris Margaritis,
İoulieta Kitrinou
 Kiriakos Pelekanos
 Nantia Mavroudea
 Nikos Kosmas
 Panagiotis Konstantinidis
 Ria Kolovou
 Spiros Gourdoupis
Toni Stavratis

'Survivor 2019'dan ilk görüntü geldi

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor Türkiye-Yunanistan’ yarışmasının çekimlerinin başladığını duyurdu.

Acun Ilıcalı, yakın arkadaşı Esat Yontuç ile çekilen fotoğrafını paylaştı. Başarılı televizyoncu, instagram'da yayınladığı kareye, "Survivor Türkiye-Yunanistan'ın ilk çekiminden ilk kare, hayırlı olsun. Büyük mücadele yarın saat 20.00'de TV8'de kaçırmayın.  Bu arada yok böyle deniz" notunu yazdı.

Daha önce Türkiye ve Yunanistan takımları yarışmış ve Türkiye galip gelmişti.

Alp Kırşan'ın yerine Survivor'ı Murat Ceylan sunacak

Survivor mücadelesi 2 Şubat'ta başlıyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor'da bir değişikliğe gidildi. Alp Kırşan artık yok.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor Türkiye-Yunanistan’ yarışması için bir değişikliğe gitti.
 
Alp Kırşan'ın yerine Survivor'ı Murat Ceylan sunacak Yıllardır Survivor'da sunuculuk yapan Alp Kırşan artık yok.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...