Survivor kim elendi... Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan dokunulmazlık oyunu kim kazandı 4 Şubat? Survivor kim elendi, kim gitti?

Düzenleyen:
Survivor kim elendi... Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan dokunulmazlık oyunu kim kazandı 4 Şubat? Survivor kim elendi, kim gitti?

MAGAZİN Haberleri

Survivor eleme adayları....Survivor canlı izlemek için doğru adrestesiniz. Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan start verdi. Dokunulmazlık ve ödül oyununu Türkiye kazandı. İkinci dokunulmazlık oyunu ise Türkiye kazandı. Peki Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı Şubat? Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Survivor Türkiye dokunumazlığı kazandı mı? Survivor kim elendi, kim gitti? Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor bu sezona da hızlı başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Survivor canlı izlemek için sitemizdeki 'Survivor canlı izle' linkine tıklayabilirsiniz. Peki Survivor dokunulmazlık kim kazandı 4 Şubat , Survivor kim elendi? İşte Survivor CANLI İZLE: Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Survivor Kim Elendi? Kim Gitti 4 Şubat....

Survivor eleme adayları kim, survivor kim elendi, Survivor dokunulmazlık kim kazandı, Survivor ikinci oyun kim kazandı, Survivor 2. gün dokunulnazlık oyunu kim kazandı, Survivor kim elendi sorularınızın cevabı sitemizde. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve her bölüm izlenme rekorları kıran Survivor yarışması bu yıl da bomba bir başlangıç yaptı. Türkiye ve Yunanistan'da canlı olarak yayınlanan Survivor yarışmasını 'Survivor canlı izle' linkinden ulaşabilirsiniz. Survivor ikinci dokunulmazlık oyunu ile bu akşam ekranlara gelecek. Henüz formatın net bilinmediği yarışmada her oyunda bizi bir sürpriz bekliyor gibi. Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Survivor Kim Elendi? Kim Gitti... Survivor Türkiye Yunanistan yarışlarında Türkiye ilk gün galip geldi. Ödül ve dokunulmazlık oyununu kazandı. Survivor ikinci günde ise Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı merak konusu oldu. Türkiye'ye büyük destek geliyor. Bakalım 4 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? İşte Survivor izle, Survivor canlı izle, Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı 4 Şubat?, Survivor dokunulmazlık kim kazandı, Survivor kim elendi, Survivor kim gitti? Survivor 4 şubat eleme.... 

SURVİVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN KİM KAZANDI?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan dokunulmazlık ödülünü kazanan takım Türkiye oldu. Yunanistan karşısında 10-8 skor elde eden Türkiye takımında galibiyeti Hikmet getirdi. Acun Ilıcalı, Türkiye takımını gönülden tebrik etti ve dokunulmazlık sembolünü Hikmet'e verdi. Yarışmanın önde gelen ismi Hikmet Tuğsuz, kazanmaya alışkın olduklarını söyleyerek iddialı bir açıklamada bulundu. 

SURVİVOR 2019'DA ELEMEYE KALAN İSİM KİM OLDU?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında dokunulmazlık ödülünü kaybeden takım Yunan takımı oldu. Türkiye'ye 10-8 yenilen Yunan takımı arasında da gerginlik yaşandı.  İlk ada konseyinde Yunan takımından bir kişi Salı akşamı Yunan halkının oylaması ile elenecek. 

Survivor 2019'da elemeye kalan isimler ise şöyle; 7 oyla Yunanlı yarışmacı Loulieta ilk aday, ikinci eleme adayı ise Spyros, üçüncü eleme adayı ise Demi oldu.

SURVİVOR'A VEDA EDEN İLK İSİM BELLİ OLDU

Survivor'a bu akşam veda eden ilk isim Yunanistan takımından Demi Tsaganou oldu.

DEMİ TSAGANOU

Demi Tsaganou 27 yaşında ve Lamia’dan geliyor. Fizik tedavi bölümünden mezun fakat futbol maçlarında hakemlik yapıyor. Güçlü karakteri ve hırsı adada kalmasında yardımcı olacak

ACUN ILICALI'DAN KÖTÜ HABER

Survivor 2019'un ilk ada konseyinde sunucu Acun Ilıcalı, yarışmacılara kötü haberi verdi. Survivor 2019 Yunanistan takımından Dimitri, geçirdiği bir kaza sonucu tedavi altına alınmıştı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde Dimitri'nin yüksek ihtimalle yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi.

Survivor ilk gün...
Survivor izle... Survivor Türkiye-Yunanistan'da 3'er yumurta ve ev kurmak için ekipman ödüllü ilk yarışmayı Türkiye takımı kazandı. Survivor Yunanistan takımı ise aynı zamanda 2 gün boyunca erzak alma şansını kaybetti. İlk günün ikinci mücadelesinde ise iki takım dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Nefes kesen yarışmayı da kazanan Türkiye takımı oldu.

Survivor kim elendi... Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan dokunulmazlık oyunu kim kazandı 4 Şubat? Survivor kim elendi, kim gitti?

Survivor Yarışmacıları Biyografi

SURVİVOR 2019 TÜRK TAKIMI YARIŞMACILARI KİMLER?

Hakan Kanık
Sude Burcu
Yusuf Karakaya
Seda Ocak
Bora Edin
Ecem Onaran
Hikmet Tuğsuz
Kader Karakaya
Atakan Işıktutan
Melisa Emirbayer
Büşra Yalçın
Okay Köksal

Survivor kim elendi... Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan dokunulmazlık oyunu kim kazandı 4 Şubat? Survivor kim elendi, kim gitti?

SURVİVOR 2019 YUNAN TAKIMI YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor Türkiye-Yunanistan'da mücadele edecek Yunan yarışmacılar da en az Türk takımında yer alan isimler kadar iddialı. Survivor Türkiye - Yunanistan'ın, Yunan kadrosundaki isimler şunlar;

Afroditi Skafida
Demi Tsaganou
Dimitra Vamvakousi
Dimitris Margaritis,
İoulieta Kitrinou
 Kiriakos Pelekanos
 Nantia Mavroudea
 Nikos Kosmas
 Panagiotis Konstantinidis
 Ria Kolovou
 Spiros Gourdoupis
Toni Stavratis

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...