Ali Atay ve Hazal Kaya evlendi

Düzenleyen:
Ali Atay ve Hazal Kaya evlendi

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Hazal Kaya ile beş yıldır beraber olduğu meslektaşı Ali Atay ile bir otelde gerçekleşen ve birçok ünlü ismin katıldığı törenle dünya evine girdi.

Oyuncu Hazal Kaya ile beş yıldır beraber olduğu meslektaşı Ali Atay ile dünya evine girdi.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Oyuncu Hazal Kaya ile beş yıldır beraber olduğu meslektaşı Ali Atay ile bu akşam dünya evine girdi. Geçtiğimiz günlerde kına gecesi düzenleyen Hazal Kaya ile Ali Atay'ın düğünü Fairmont Quasar Otel'de gerçekleşti. Yılın düğününe ünlüler akın etti.

Hazal Kaya'nın yakın arkadaşlarının katıldığı geceye nişanlısı Ali Atay da baskın yaptı. Karşılıklı göbek atan çiftin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Eğlenceli anların yaşandığı gecede birçok ünlü isim vardı. Hazal Kaya, geceye Tuvanam imzalı bir kıyafetle başladı. Kına gecesine, başta Songül Öden olmak üzere, Nur Fettahoğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ünlü isimler de katıldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...