30 yıl 300 beste elde var sıfır

Düzenleyen:
30 yıl 300 beste elde var sıfır

MAGAZİN Haberleri

30 yıldır müzik dünyasında olan Fethi Perilioğlu, 300 üzerinde şarkıya imza atmış ve bir çok sanatıçıda eserleri olan usta müzik adamı olmanın yanında, yorumculuğunda rüştünü ispatlamış bir isim olarak yoluna devam ediyor.

Uzun bir aradan sonra yedi eserden oluşan “Yol Sorulmaz” adlı albümünü dijital ortamda dinleyicilerinin beğenisine sunan Fethi Perilioğlu, albümünün aranjörlüğünü Tarık Ağansoy  yaptı. Müzik dünyasına 30 yılını veren Fethi Perililoğlu “ Yıllarım müzik dünyasında geçti ve ancak yaşayabileceğim kadarını kazandım. Kazanan hangi özelliğiyle kazanıyor anlayamadım ama benim müzik dünyasındaki matematiğim 30 yıl 300 beste ve elde var sıfır oldu. “Yol Sorulmaz” albümümdeki eserlerde bana ait bıkmadan usanmadan bu yolda sonu sıfır olsada bir 30 yıl daha veririm, buda benim aşkım” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...