Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan, çocuklar için sahnede!

Düzenleyen:
Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan, çocuklar için sahnede!

MAGAZİN Haberleri

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 12 Haziran Çarşamba gecesi Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan’ın sahne alacağı ve Cem Davran ile Ezgi Mola’nın sunacakları ‘Bir Haziran Gecesi Rüyası’ konserine imza atacak.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, yine çok özel bir konsere ev sahipliği yapıyor. Bu özel etkinlikle, imkânı kısıtlı 4500 çocuğa eğitim desteği sağlanacak.

Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan’ın Volkswagen Arena’da sahne alacağı bu muhteşem gecenin sunuculuğunu Ezgi Mola ve Cem Davran yapıyor. Konserin sponsorluğunu ise, Volkswagen Arena, Biletix, Most Production ve The Ritz Carlton üstleniyor.
 
‘Bir Haziran Gecesi Rüyası’ konserine alacağınız her bilet ile bu unutulmaz geceye tanıklık ederken çocuklarımızın yarınlara umutla bakabilmeleri için eğitimlerine destek olabilirsiniz.
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...