Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süreyya Yalçın, 97 milyon dolarlık miras haberlerini yalanladı

Düzenleyen:
Süreyya Yalçın, 97 milyon dolarlık miras haberlerini yalanladı

MAGAZİN Haberleri

Bodrum’da tatil yapan Süreyya Yalçın, babası Faruk Yalçın'dan 97 milyon dolar miras kaldığı haberlerinin asılsız olduğunu açıkladı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada miras davasının devam ettiği ve henüz sonuçlanmadığı ifade edildi.

2016’dan bu yana Amerika-Miami’de eşi Ozan Baran ile yaşayan Süreyya Yalçın'ın babasından kalan mirası almak için Türkiye'ye geldiği iddia edilmişti. Yalçın, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. Yalçın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Bugün bir kısım basın yayın organlarında 97 milyon dolar miras almak üzere imza işleri için İstanbul'a geldiğim, imza işleri bittikten sonra da Bodrum'a geçtiğim haberleri yer almıştır. İmza işleri için İstanbul'a geldiğim ve 97 milyon dolar para aldığım haberi tümüyle gerçek dışıdır. Henüz sonuçlanmış bir miras davam da olmayıp halen yargılaması devam etmektedir. Kamuoyunun da bildiği üzere evlendiğimden beri eşim Ozan Baran ile Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamaktayım. 28 Haziran'da ülkeme giriş yaparak tatil için Bodrum'a geçtim. Hakkımda asılsız ve gerçek dışı sansasyonel haber yapma hevesinde olan kişileri kınadığımı ve bu haberleri tümüyle yalanladığımı Sayın Kamuoyunun bilgisine sunarım”.

Eşi Ozan Baran ile birlikte Göltürkbükünde bulunan Levo beachden çıkarken İHA muhabiri tarafından görüntülenen Süreyya Yalçın sessizliğini korudu. Yalçın'ın giydiği sıra dışı mayosu ise dikkatlerden kaçmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...