Oyuncu Cameron Boyce 20 yaşında hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Oyuncu Cameron Boyce 20 yaşında hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Disney yapımlarında 'çocuk yıldız' olarak ismini duyuran aktör Cameron Boyce, 20 yaşında hayatını kaybetti. Genç oyuncunun bir gün önceki paylaşımı ise yürek burktu.

Disney yapımlarında 'çocuk yıldız' olarak ismini duyuran aktör Cameron Boyce, 20 yaşında hayata veda etti. Aile adına açıklama yapan bir sözcü, Boyce'un uykusunda geçirdiği bir nöbet nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi.

"TIBBİ BİR DURUM"

Boyce, Amerikalı dev yapım şirketi Disney'in "Descendants" isimli filminde ve televizyon şovu Jessie'deki rolü ile tanınıyordu. Cameron Boyce'un ölümü ile ilgili yapılan açıklamada "süregelen tıbbi bir durumu" olduğu da belirtildi.

KÜÇÜK YAŞTA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Genç aktör, Mirrors isimli korku filminde rol alarak şov dünyasına adım attı. Ardından da ünlü Amerikalı aktör Adam Sandler'ın Grown Ups isimli filminde rol aldı. Boyce'un ismini duyuran ise Disney kanalında yayınlanan Jessie isimli dizi oldu.

BİR GÜN ÖNCE SİYAH BEYAZ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Disney Televizyonu da Boyce'un ölümü ile ilgili bir taziye mesajı yayımladı ve "O genç yaşından itibaren insanların hayatlarında bir fark oluşturma arzusu ile doluydu" denildi. Cameron Boyce ölümünden bir gün önce, siyah beyaz bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı. Ailesi adına yapılan açıklamada, "içinde bulunduğumuz bu çok zor zamanda, yaşadıklarımıza özen gösterilmesini istiyoruz" denildi.

Oyuncu Cameron Boyce 20 yaşında hayatını kaybetti

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...