HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erkenci Kuş final kararı aldı! (Final bölümü ne zaman?)

Düzenleyen: /
Erkenci Kuş final kararı aldı! (Final bölümü ne zaman?)
Star TV, Erkenci Kuş, Haber

MAGAZİN Haberleri

Star Tv'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'un takipçilerine kötü haber geldi. Reyting rekorları kıran dizinin yapımcısı, final kararını sosyal medyadan duyurdu.

Star Tv'nin fenomen dizisi, Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş'un sevenlerine kötü haber geldi. Sezon finali kararı alındıktan sonra vazgeçerek yaz sezonunda da devam eden diziyi yeni oyuncu transferleri de kurtaramadı.

Büyük bir hayran kitlesi olmasına rağmen Erkenci Kuş'un son zamanlardaki reytinglerinde düşüşler olduğu iddia edilmiş ve dizinin final yapacağı dilden dile dolaşmaya başlamıştı. Dizinin yapımcılarından Faruk Turgut, sosyal medya hesabı Twitter'dan final kararını duyurdu.

Erkenci Kuş'un yapımcılarından Faruk Turgut, dizinin sevenlerine haberi şu tweet ile duyurdu: ''Erkenci Kuş'un 51. bölümde final yapacağı haberi doğrudur. Kanalla yapılan anlaşma 52 bölüm olup, 52. bölüm kurban bayramına denk geldiği için kanalımız star tv ile konuşup 51.bölüm final olmasına karar verilmiştir.''

Yayınlandığı ilk günden beri soluksuz bir şekilde devam eden ve büyük bir hayran kitlesi tarafından severek izlenen dizinin oyuncuları içinse Turgut şunları söyledi:

''Erkenci Kuş oyuncuları ve teknik ekibi 15 aydır hiç durmadan çalışmaktadır. Tatil onlarında hakkıdır. Kalan 3 bölümün keyfini çıkarın. Teşekkürler.''

Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisinin büyük başarısıyla bugünlere gelen Erkenci Kuş dizisi, senaryo hatalarına kurban gittiği ise söylentiler arasında yerini aldı. Sosyal medyada büyük bir yankı uyandıran Erkenci Kuş'un final kararına ise tepkiler çığ gibi büyüyor. Dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman'ın hayranları final kararına oldukça tepkili.

Yalnızca Türkiye'de değil yurt dışında da büyük bir izleyici kitleyicisine sahip olan dizi Erkenci Kuş, Twitter Türkiye gündeminde en çok konuşulan (trend topic) olmasının yanı sıra Twitter'ın İspanya ve Brezilya gündeminde dahi en çok konuşulanlar arasına girdi.

Dizinin final kararının ardından ''#ErkenciKuşBitmesin'' etiketiyle paylaşım yapan dizinin hayranları, sosyal medyayı salladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...