Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı açıklamıştı! Cansu Dere ile yollar ayrıldı

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı açıklamıştı! Cansu Dere ile yollar ayrıldı

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafla Cansu Dere ile TV8'de yayınlanacak bir dizi projesi için anlaştıklarını açıklamıştı. Ancak dün açıklama yapan Medyapım, Cansu Dere ile karşılıklı olarak anlaşmayı iptal ettiklerini duyurdu.

TV8'nin sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak yeni dizisi için Cansu Dere ile anlaştıklarını duyurmuştu. Ancak yapım şirketi Intagram hesabından yaptığı açıklamada anlaşmanı feshedildiğini duyurdu.

ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Yeni bir dizi hazırlığında olduğunu ifade eden Ilıcalı, başrolde Cansu Dere'nin olacağını açıklayarak birlikte bir kare de yayınlamıştı. Ilıcalı, Dere için "Cansu çok önemli bir insan. Onun değerini anlatacak kelime dahi seçemiyorum. Eksik anlatırım diye... Şimdi bir dizimiz olacak" demişti.

ANLAŞMA SONLANDIRILDI

Ancak dün Medyapım tarafından yapılan açıklamada "Cansu Dere ile yapılan bu anlaşma tarafların karşılıklı mutabakatı ile sonlandırılmıştır" açıklaması yapıldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...