Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? İşte detaylar...

Düzenleyen:
Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? İşte detaylar...

MAGAZİN Haberleri

Ülkemizin uzun soluklu dizilerinden biri olan ve bir dönemi kasıp kavuran Kurtlar Vadisi'nin popüler dizi platformu olan Netflix ile yeniden aramıza döneceği iddia edilmişti. Pana Film'den yapılan açıklamada, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Uzun süredir 'Kurtlar Vadisi Kaos' ismi ile yeni sezonunun tanıtılması beklenen dizi, ülkemizde 2002 yılında yayınlanmaya başladı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümlerinin çevrimiçi film ve dizi platformu olan Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayacağı iddia edildi. Bu iddia, dizinin takipçileri tarafından büyük heyecanla karşılandı

"SÖZ KONUSU HABERLER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nin, Kurtlar Vadisi Kaos olarak çekilecek yeni bölümleriyle Netflix ile ekranlara dönüş yapacağı iddia edilmişti.

Kurtlat Vadisi'nin yapım şirketi Pana Film'den, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapılacarak, Netflix iddiaları yalanlandı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür.

Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Pana Film olarak bizi yıllardır yalnız bırakmayan değerli seyircilerimizin Kurtlar Vadisi’nin geri dönmesini ne kadar istediklerinin farkındayız.

Dolayısıyla Kurtlar Vadisi ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, spekülasyona izin vermeden tüm duyurular resmi sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır.

Bunun dışındaki açıklamalara ve onları yapanlara itibar edilmemesini rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...