Merve Oflaz'dan ilginç açıklama: Arka Sokaklar setinde dayak yedim

Düzenleyen:
Merve Oflaz'dan ilginç açıklama: Arka Sokaklar setinde dayak yedim

MAGAZİN Haberleri

Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla ekranlara adım atan, ardından Survivor ile adını milyonlara duyuran Merve Oflaz, ekranlardaki kariyerine oyunculuk ile devam ediyor. Şu sıralar Arka Sokaklar dizisinde komiser rolünü oynayan Merve Oflaz, katıldığı bir radyo programında çekimler sırasında bir adam tarafından kafasına gerçek sopayla defalarca vurulduğunu söyledi.

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusu Merve Oflaz, katıldığı radyo programında sette yaşadığı bir olayı anlattı. Oflaz, "Gözü dönmüş amcadan dayak yedim. Gözüm karardı" dedi.

"GAZA GELİP KAFAMA BİRKAÇ KEZ VURDU"

Arka Sokaklar'ın 'Bahar Komiser'i Merve Oflaz, bir radyo programına konuk oldu. Oflaz, konuk olduğu programda kendisine yöneltilen "Çekimler sırasında ilginç bir olay yaşadınız mı?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Senaryo gereği bir suçluyu halktan kaçırıyorduk. Kalabalık onu taşlayıp sopalarla kovalayacaktı. Tabii taş ve sopalar gerçek değil. Bir yardımcı oyuncu sopasını kaybetmiş, eline gerçek odun parçası almış. Sahne sırasında gaza gelip kafama birkaç kez vurdu. Yönetmen, 'Kestik, yeter' dedikçe dinlemeyip indirdi. Gözü dönmüş amcadan dayak yedim. Gözüm karardı."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...