Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Zeynep'ini Görenler Tanıyamıyor!

Düzenleyen:
Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Zeynep'ini Görenler Tanıyamıyor!

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' isimli televizyon programıyla ünlenen ünlü oyuncu Zeynep Koçak, dünden bugüne olan değişimiyle görenleri şaşkına çeviriyor.

2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınan genç oyuncu Zeynep Koçak, neşeli tavırları ve başarılı oyunculuğuyla birçok kişinin sevgisini kazanmıştı.

Kendi yazdığı skeçlerle büyük beğeni toplayan Koçak, o dönem aynı projede yer aldığı Oğuzhan Koç ile birlikteydi. İkili, sonralarda yollarını ayırsalar da, haklarında Oğuzhan Koç'un, Zeynep Koçak'ı, Yağmur Tanrısevsin ile aldattığı yönünde bir yığın dedikodu dolaştı.

Şimdilerde, eskisi kadar ekranlarda görünmeyen genç oyuncu, Instagram'ı epey aktif kullanıyor.

Birçok takipçisi, Koçak'ın değişimi karşısında, ''Zeynep mi bu şimdi?'' ve ''Ne yaptın kendine'' gibi yorumlarda bulunuyor.

Genç oyuncunun değişimi akıllara ''Estetik mi yaptırdı?'' sorusunu getirse de, Koçak, estetik yaptırmadığını, bu değişimi yalnızca kilo almasına borçlu olduğunu söylüyor.

İşte Zeynep Koçak'ın yeni hali...

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Zeynep'ini Görenler Tanıyamıyor!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...