Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir Aile Hikayesi için flaş iddia! Fişi çekildi...

Düzenleyen:
Bir Aile Hikayesi için flaş iddia! Fişi çekildi...

MAGAZİN Haberleri

FOX TV ekranlarının sevilen aile dizisi 'Bir Aile Hikayesi' ile ilgili üzücü bir iddia ortaya atıldı. Ekran serüvenine geçen sezonun ortasında başlayan ve adı gibi gerçekten bir aile hikayesini anlatan dizi için yolun sonunun göründüğü iddia edildi! Geçtiğimiz Cumartesi akşamı 15. bölümüyle ekranlara gelen dizinin, reytinglerde beklediğini elde edemeyince erken final kararı aldığı iddia edildi.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Songül Öden, Celil Nalçakan ve Olgun Toker'in yer aldığı aile dizisi 'Bir Aile Hikayesi' reyting yarışında gerilerde kalınca FOX TV, düşük reytinglere artık tolerans göstermeme kararı aldı ve Bir Aile Hikayesi için 20. bölüm final olarak planlandı!

DÜŞÜK REYTİNGLER DEVAM EDERSE DAHA ERKEN VEDA EDEBİLİR

İddialara göre; alınan düşük reytingler eğer devam ederse, dizinin daha erken bile ekranlara veda edebilir. Dizi, geçtiğimiz Cumartesi yayınlanan bölümüyle reyting sıralamasında totalde 4. olmuştu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyhan musiki gecesinde sahneye çıkacağı için çok heyecanlıdır. Ancak Cem, Reyhan'ın o gece birlikte şarkı söyleyeceği kişiden rahatsız olur. Engin Reyhan'ın eski okul arkadaşıdır. Reyhan'ın, Engin'le ilgili Cem'den gizlediği bir bilgi aralarının açılmasına sebep olur.

BİR HABERLE SARSILIR

Öte yandan Berk'in Nil'e verdiği bir hediye başlarına iş açar. Ufuk, Nil'e sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamaktadır. Beste ve Berk'i de davet eder. Beste engel olmaya çalışsa da Berk o partiye gidip Nil'e geçmişlerini hatırlatmak ister. Ancak partide alacağı bir haberle sarsılır.

Erdem'in Beste'nin olduğu kampa habersizce gelişi ortalığı karıştırır. Erdem ile Tayfun kavga eder, Beste'nin kamp macerası tatsız biter. Mahur babasını mutlu etmek için büyük bir adım atar ve Müjde'ye danışmadan tekne satın alır. Bu durum Müjde ile arasını açar. Mahur durumu toparlamak için geri adım atmak istediğinde hiç umulmadık bir durumla karşı karşıya kalır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...