Kıvanç Tatlıtuğ Amerika yolcusu

Düzenleyen:
Kıvanç Tatlıtuğ Amerika yolcusu

MAGAZİN Haberleri

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, dil eğitimi için eşi Başak Dizer'le Amerika'ya gideceği iddia edildi. Tatlıtuğ'un aynı zamanda oyunculuk eğitimi alacağı da konuşuluyor.

Son olarak Çarpışma dizisinde yer alan ancak yeni sezonda herhangi bir projeye dahil olmayan Kıvanç Tatlıtuğ, dilini geliştirmek için harekete geçti. Tatlıtuğ'un, 6 aylığına dil eğitimi için eşi Başak Dizer'le Amerika'ya gideceği iddia edildi.

EŞİYLE AMERİKA'YA GİDİYOR

Bir projede yer almak yerine kendisini geliştirmeyi seçen 35 yaşındaki oyuncu, rotasını ABD'ye çevirdi. Takvim'in haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, yakında eşi Başak Dizer'le birlikte Amerika'ya gidecek.

İNGİLİZCENİN YANINDA OYUNCULUK DERSİ DE ALACAK

Hollywood'un kalbinin attığı Los Angeles'ta eşiyle birlikte 6 ay boyunca kalacak olan ünlü oyuncu, burada İngilizce'sini ilerletecek. Kıvanç Tatlıtuğ, tıpkı yakın dostu Çağatay Ulusoy gibi dünyaca ünlü aktörlerin de koçundan oyunculuk eğitimi alacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...