Arka Sokaklar'a iki sürpriz transfer! Wilma Elles ve Mert Öcal ekibe katıldı

Düzenleyen:
Arka Sokaklar'a iki sürpriz transfer! Wilma Elles ve Mert Öcal ekibe katıldı

MAGAZİN Haberleri

14. sezonuyla ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisi, iki bomba transferle gündeme geldi! Sevilen dizide Wilma Elles ve Mert Öcal kadroya dahil oldu.

Senelerdir televizyon ekranlarında fırtınalar estiren dizi Arka Sokaklar, 14. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ederken kadrosuna iki ünlü isim dahil oldu. Şimdiye kadar birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda barındıran Arka Sokaklar, iki yeni isimle fırtınalar estirecek. 

Kanal D'ye bir dönem damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin yuva yıkan kadını Carolina'ya hayat veren Wilma Elles ve bir dönem Arka Sokaklar'a damga vuran oyuncu Gamze Özçelik'in eski sevgilisi olmasıyla dikkat çeken Mert Öcal diziye dahil oldu. 

Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil olan Wilma Elles ve Mert Öcal'ın çok heyecanlı olduğu gözlenirken iki ünlü ismin hangi karakterlere hayat vereceği merak konusu oldu. 

Sette çekimlere başlayan iki oyuncunun yer alacağı sahneler Kasım ayında ekrana gelmeye başlayacak.

Arka Sokaklar'a iki sürpriz transfer! Wilma Elles ve Mert Öcal ekibe katıldı

Peki, Wilma Elles kimdir?

Wilma Elles (d. 18 Ekim 1986, Köln), Alman oyuncu. Elles'in iki erkek ve iki kız kardeşi vardır. 10 yaşından beri okulda tiyatro oyunlarında oynadı, oyunculuk, müzik ve dans dersleri aldı. Aynı zamanda Köln Üniversitesi'nde çalışmalar yapmıştır.

2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule'den mezun olan Wilma Elles, 2008 yılından Türk Usulü, "The End" ve "Das Weinen davor" adlı sinema filmlerinde başrolde görev almıştır. Kanal D'nin 2010-2013 sezonundaki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Caroline rolünde oynadı.

Wilma Elles'e, Avrupa Kalite Ödülleri'nde 2011 ve World Consumer Ödülleri'nde 2012 En İyi Kadın Oyuncu ödülü verilmiştir. 2013 de EMÖ En İyi Kadın Oyuncu ve 2015 de Altın Palmiye En İyi Kadın Oyuncu ödülü verilmiştir.

Türkiye'yi çok sevdiği bilinen Wilma Elles, Türk vatandaşı olup ve bir Türk ismini adına eklemek istemiştir. Başka kültürlere ilgisinin çok olduğunu bildiren sanatçı, Köln Üniversitesi'nde Siyaset Bölümü'nde İslam Bilimleri'ni birincilikle bitirmiştir.

Türkiye'nin, 'Öyle Bir Geçer Zamanki' dizisindeki 'Caroline' rolüyle tanıdığı Wilma Elles Türk vatandaşı oldu.Alman oyuncu Türk vatandaşlığına kabul edilir edilmez aldığı yeni kimliğini Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

Wilma Elles 2013-2014 yılında TRT1 de Gurbette Aşk dizisinde başrol karaktere Helga oynamıştır ve 2015 yılında Filinta Anita ajan rolüyle ekrana gelmiştir. 2016 yılında ATV kanalında Yeter dizisinde başrol karakterlerinden İdil!i oynamıştır. 

Arka Sokaklar'a iki sürpriz transfer! Wilma Elles ve Mert Öcal ekibe katıldı

Peki, Mert Öcal kimdir?

Mert Öcal, Türk manken ve oyuncu. 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. "Best Model of Turkey" seçilden sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı.

Daha sonra Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Bir dönem Gamze Özçelik ile birlikte oldu.

2008 yılında "Görgüsüzler" adlı dizide Çağla Şikel, Melek Baykal, Aylin Kabasakal, Levent Ülgen, Zeki Alasya, Kayhan Yıldızoğlu, Sinem Ergin, Şeyla Halis, Ümit Yesin, Veysel Diker ile birlikte rol aldı.

2013 yılında "Bizim Okul" adlı dizide Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Gizem Soysaldı, Cem Davran, Pınar Aydın, Bican Günalan, Ahenk Demir, Volkan Severcan ile beraber oynadı. 2015 yılında "Aşk Yeniden" adlı dizide Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, ve Didem Soydan ile paylaştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...