Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aleyna Tilki'nin yeni evinin kirası dudak uçuklattı

Düzenleyen:
Aleyna Tilki'nin yeni evinin kirası dudak uçuklattı

MAGAZİN Haberleri

Eğitimine Amerika'da devam etmeye karar veren genç şarkıcı Aleyna Tilki, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimlerle komşu oldu. Tilki'nin tuttuğu evin kirası ise 82 bin lira.

Genç yaşta klipte oynayarak şarkı söylediği için eleştirilerin hedefi olan Aleyna Tilki, eğitimine Amerika'da devam etmeye karar verdi. Geçtiğimiz haftalarda Amerika'ya taşınan Aleyna'nın evinin aylık kirası ise herkesi şaşırttı.

AYLIK 82 BİN TL KİRA ÖDEYECEK

Tilki, eğitim hayatı ve albüm hazırladığı için gittiği Amerika'da ev değişikliği yapma kararı aldı. Los Angeles Downtown'da oturan şarkıcının yeni adresi Hollywood Hills oldu. Yeni albümünün prodüktörlüğünü üstlenen Diplo'ya yakın olmak için Hollywood Hills'e taşınan Tilki, evi için 14 bin dolar yani yaklaşık 82 bin TL kira ödeyecek.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERLE KOMŞU OLDU

Hollywood Hills'e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler var.

Aleyna Tilki'nin yeni evinin kirası dudak uçuklattı

ANNESİ VE KIZ KARDEŞİ UĞURLADI

20 gün önce Amerika'ya giden Aleyna Tilki'yi annesi Havva Öztel ile kız kardeşi Ayça Tilki uğurlamıştı. Kızını yolcu eden Havva Öztel, Instagram hesabından kızıyla çektirdiği fotoğrafı, "Gözümün nuru Allah sana yar ve yardımcı olsun kızım, yolun hep açık engelsiz kolay olsun dilimde duamsın özlemimsin Aleyna, güle güle git güle güle gel kızım seni çok özleyeceğim." notuyla paylaşmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...