Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si, son haliyle şaşkına çevirdi!

Düzenleyen:
Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si, son haliyle şaşkına çevirdi!

MAGAZİN Haberleri

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde Beton Ayşe karakterine hayat veren oyuncu Hayfa Safi, son görüntüsüyle şaşırttı.

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan Hayat Bilgisi'yle tanıdık onu... Geniş hayran kitlelerine kavuşan ve insanların severek izlediği dev ekibin bir parçasıydı. Agresif ve erkeksiydi, zayıf görünmekten hiç hoşlanmıyor, zayıf insanlara öfkeleniyordu.

Evet, Hayat Bilgisi'nde sınıfın en beton elemanı Ayşe'den bahsediyoruz! Peki, aradan geçen yıllardan sonra, Beton Ayşe'ye hayat veren Hayfa Safi, şimdilerde nasıl görünüyor dersiniz...

Şimdilerde 41 yaşında olan oyuncu, kendisini sokak hayvanlarına adamış olduğunu söylüyor. Aynı zamanda, Yuvam Yok Hayvanları Koruma, Kurtarma, Yaşatma ve Sahiplendirme Derneği'nin de kurucusu...

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si, son haliyle şaşkına çevirdi!

Verdiği bir röportajda, Hayat Bilgisi kadrosuna dahil oluşunu şu sözlerle anlatıyor Safi:

"Benim yerime başka biriyle anlaşılmış, hatta ilk basın toplantısına vs. diğer oyuncu arkadaş katılmış. Benim böyle bir dizinin başlayacağından haberim bile yoktu. Sonra bir gün dizinin senaryosunu yazan ekipten Gökhan, yardımcı yönetmen Iraz ve ekipten birkaç kişi daha beni bir mekanda gördüler. Bana bakıp bakıp gülüyorlardı. Sinir oldum. Yanlarına gidip 'Neden gülüyorsunuz, ne oldu?' dedim. Onlarda 'Yeni bir diziye başlıyoruz, tam sana göre bir karakter var, keşke oyuncu olsaydın' dediler. Ben 'Zaten tiyatro oyuncusuyum' dedim. İnanamadılar. Telefonumu aldılar. Aynı gece biri aradı, 'Sabah 10 da Gani Müjde seninle görüşmek istiyor' dedi. Gittim, görüştük. Gani Abi, 'Seninle biz bu işi yaparız dedi' ve imzaları attık."

Yayınlandığı dönem ciddi bir hayran kitlesine sahip olan dizinin oyuncası olmak, Safi'yi hiç etkilememiş. "Çok ince bir çizgideydik. Çok fazla ilgi vardı. İnsanlar bizi çok sevdi, çok şanslıydık. Şimdiki gibi çok yoğun bir dizi furyası yoktu. O aşırı sevgi ve ilgi tehlikeliydi. Ben mesleğime aşıktım. 14 yaşında oyuncu olmaya karar verdim. 'Asla şımarmayacağım, saçma sapan konularla gündeme gelmeyeceğim, bu işi yaptığım sürece mesleğime olan sevgi ve saygımı koruyacağım' diye söz verdim kendime. Galiba sözümü tuttum. Neysem o kaldım, bundan çok mutluyum" diyerek, o dönem gördüğü ilginin kişiliğinde herhangi bir değişime sebep olmadığını söylüyor.

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si, son haliyle şaşkına çevirdi!

''Çok doğru bir kadro bir araya geldi. Samimiydi. Perran Anne gibi bir etken vardı. Perran Kutman'ın sihirli bir değneği vardı sanki bizi ışıldattı. Yönetmeninden senaristlerine, herkes çok inandı, sevdi. Bizler, tüm ekip bu kadar sevince insanlarda kendilerinden bir samimiyet yakaladı, sevdi." diyen oyuncu, sonralarda Emret Komutanım, Kızlar Yurdu ve Selena gibi dizilerde oynadı.

Hayfa Safi, 2008 yılında hayatını Yasin Tulun ile birleştirerek, ekranlara veda etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...