Acun Ilıcalı'dan 'Aylık geliriniz ne kadar?' sorusuna şok cevap!

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'dan 'Aylık geliriniz ne kadar?' sorusuna şok cevap!

MAGAZİN Haberleri

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki gün katıldığı magazin programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Kazancına dair sorulan soruya verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Katıldığı canlı yayında samimi itiraflarda bulunan Acun Ilıcalı, "Aylık gelirin" ve "Aylık harcaman ne kadar?" sorularına da cevap verdi. Ilıcalı, "Aylık harcaman ne kadar?" sorusu üzerine, "Onu bilmiyorum gerçekten. Ayıp olacak ama bilmiyorum." Normal şartlarda bütün gün işteyim zaten. 'Acun parti verdi' diye bir şey duydunuz mu?" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın en büyük lüksü nedir? 

Ben futbol hastasıyım. Arkadaşlarımı toplayıp yurt dışında maçlara çok giderim. En büyük lüksüm NBA maçını ön sıradan seyretmekti

"O DA ÖZEL ZEVKİM" 

"Standart bir insanla aynı hayatı yaşıyorum; sinemaya gidiyorum, yemeğe gidiyorum. 

Dünyasal bölümde ise özel uçağımla hokey finaline gidip ertesi gün de NBA finaline gitmişliğim vardır. Onun masrafı çok yüksek belki ama o da artık kendi özel zevkim."

"AYLIK GELİRİM 6 SAAT HESAPLAMAMIZ LAZIM" 

Acun Ilıcalı, sunucu Ece Erken’in "Aylık gelirin ne kadar?" sorusunu ise "Bizim bunu 6 saat hep beraber hesaplamamız lazım. Meksika’dan, Macaristan'dan ne kazandık falan diye. 'İyi kazanıyorum' diyelim” şeklinde yanıtladı.

Ünlü yapımcı, "Belli bir seviyeden sonra her istediğin şeyi alabiliyorsun."  7 yıl önce de her istediğimi alabiliyordum. Benim maddi bir amacım olmadığı için 'belli bir yere vardım ve doydum' demiyorum. Kariyersel olarak bir doyum alıyorum. Para kazanmak gibi bir derdim olmadı" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...